ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΛΕΣΒΟ

Written by on 28 Ιουλίου 2020

Από το χωριό της Νότιας Λέσβου είναι τα 2 κρούσματα κορονοϊού που επιβεβαιώθηκαν χθες το απόγευμα από το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ένα ζευγάρι που ζει μόνιμα στο νησί – ο ένας έχει ξένη υπηκοότητα- και είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ στη Λέσβο.

Το ζευγάρι είχε κάνει τεστ κατά την επιστροφή τους από το εξωτερικό στις 13 Ιουλίου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ήταν και οι δυο αρνητικοί όμως τις τελευταίες ημέρες ο ένας από τους δυο εμφάνισε χαμηλό πυρετό και υποβλήθηκαν σε νέο τεστ, το οποίο ήταν θετικό.

Η αστυνομία ήδη άρχισε να καλεί τις πρώτες επαφές του ζευγαριού ώστε να κάνουν το τεστ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ υπάρχουν φόβοι για μεγάλη διασπορά στην κοινότητα και όχι μόνο καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκδήλωσαν ήπια συμπτώματα και τους έγινε το τεστ σε μάγειρα καφετέριας της κοινότητας όπου δούλευε συγγενής του ζευγαριού αλλά και στην καθαριστήρια του ζευγαριού όπου και αναμένονται αύριο τα αποτελέσματα των τεστ.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη καφετέρια έκλεισε σήμερα μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων για προληπτικούς λογούς ώστε να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

ΠΗΓΗ : Lesvospost.com


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :