ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΕΜΑ ΜΕ…«ΧΑΣΙΣ»

Written by on 24 Φεβρουαρίου 2020

Στη σύλληψη τριών (03) ημεδαπών, ηλικίας 22, 20 και 23 ετών αντίστοιχα προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης Λέσβου, προερχόμενο από Πειραιά και Χίο και μετά από ένδειξη σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΚΥΜ”, εντοπίστηκε ένα (01) ύποπτο δέμα με στοιχεία παραλήπτη του ως άνω 22χρονου συλληφθέντα.

Το ανωτέρω δέμα, αφού παρελήφθη από τον 22χρονο, ο οποίος απώθησε τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής βίαια και προσπάθησε να διαφύγει την σύλληψη, διαπιστώθηκε ότι περιείχε επιμελώς κρυμμένες εντός ενδυμάτων, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους χιλίων εκατόν δέκα γραμμαρίων (1110 gr) περίπου.

Στη συνέχεια σε προκαθορισμένο ραντεβού στη πόλη της Μυτιλήνης συνελήφθησαν ο 20χρονος και ο 23χρονος , οι οποίοι προσήλθαν να παραλάβουν τις ναρκωτικές ουσίες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εν λόγω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ογδόντα (4.280€) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 20χρονου και του 23χρονου, καθώς και ένα Ι.Χ. δίκυκλο όχημα ιδιοκτησίας του 23χρονου.LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :