ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Written by on 14 Φεβρουαρίου 2020

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 27, 31 και 35 ετών, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, κατοχή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τρίτων προσώπων και διευκόλυνση μετάβασης τρίτων στο εσωτερικό της χώρας και εν συνεχεία στο εξωτερικό.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον οικείο λιμένα, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε ο 35χρονος να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός των ενδυμάτων του είκοσι τέσσερα (24) διαβατήρια τρίτων προσώπων και έντεκα (11) ακτοπλοϊκά εισιτήρια τρίτων προσώπων, με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.
Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης, προσήλθαν ο 27χρονος και ο 31χρονος, ο οποίος παρέλαβε  τα εν λόγω διαβατήρια. Άμεσα επενέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που τους συνέλαβαν.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των εκατόν εβδομήντα πέντε ευρώ (175€) και τρία κινητά τηλέφωνα.

LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :