ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ «ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ»

Written by on 24 Δεκεμβρίου 2019

Σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου» στις 24/12/2019, αριθμ. φύλλου 2269 και αφορά στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από παραβατικές ομάδες Ρομά στο χώρο του πάρκινγκ της πόλης μας, σας ενημερώνουμε ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Ευστράτιος Δαγκλής, έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που θα μπορούσε από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ειδικότερα, έχει απευθυνθεί εγγράφως στην Εισαγγελία, την Αστυνομική Διεύθυνση και σε κάθε άλλη εμπλεκόμενη αρχή ή φορέα ζητώντας την ισχυρή παρουσία τους για την επαναφορά της τάξης, την εφαρμογή των νόμων και την ίση μεταχείριση με τους νόμιμους φορολογούμενους συμπολίτες μας.

Γνωρίζοντας ότι τα μοναδικά μας «όπλα» είναι η σκούπα και το φαράσι, η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης δίνει καθημερινά «αγώνα» για να διατηρεί καθαρό τον εν λόγω χώρο.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας συνεχίζουμε καθημερινά και αδιαλείπτως να είμαστε στο πλευρό του Μυτιληνιού πολίτη / επιχειρηματία θεωρώντας πως είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντί τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης
Ευστράτιος Δαγκλής


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist