Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ «16» ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ

Written by on 5 Νοεμβρίου 2019

Το χωριό της Αγιάσου για την 16η Γιορτή του Κάστανου επισκέφθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την οργάνωση της Γιορτής και την ανταπόκριση του κόσμου.

«Ο Δήμος Μυτιλήνης στηρίζει τον σημαντικό αυτό θεσμό της Γιορτής του Κάστανου που οργάνωσε η Κοινότητα Αγιάσου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, όπως θα στηρίζει και άλλες εκδηλώσεις που έχουν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Ο κόσμος απολαμβάνει τις ποικίλες δραστηριότητες. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και όλους όσοι βοήθησαν με οιονδήποτε τρόπο για την επιτυχία της Γιορτής του Κάστανου, μέσα από την οποία αναδεικνύεται το φυσικό περιβάλλον και όλα τα παραδοσιακά ιστορικά, πολιτιστικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της Αγιάσου», δήλωσε ο Δήμαρχος για την επιτυχημένη εκδήλωση.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγιάσο παραβρέθηκαν και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κουφέλος και η Αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλλη.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :