ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Written by on 25 Οκτωβρίου 2019

Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένασε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο λιμένα Μυτιλήνης πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίουεντοπίστηκε ένας 23χρονος αλλοδαπός που συνόδευε μία 22χρονη αλλοδαπή για την οποία επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, δύο (02) ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

*****

Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένασε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο λιμένα Μυτιλήνης πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίουεντοπίστηκε ο ανωτέρω ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist