ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»

Written by on 21 Οκτωβρίου 2019

Γιορτάστηκε χτές, 20 Οκτωβρίου 2019, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε παράλληλα η μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Για το λόγο αυτό τελέστηκαν, πρωινές ώρες χτές, δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, αλλά και σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χίου και Σάμου, αντίστοιχα, ενώ ακολούθως αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς επίσης αστυνομικό προσωπικό και πολίτες , ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ταξίαρχος Ελευθέριος Ντουρουντούς παρέστη στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε επίσης, κατά τις τελευταίες ημέρες, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Σώματος. Σημειώνεται ότι οι μισές από τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist