ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Written by on 19 Οκτωβρίου 2019

Στην Αθήνα για συναντήσεις με στελέχη της Κυβέρνησης μετέβη χθες ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Κατσαβέλλη.

Η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ήταν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Συζητήθηκαν τα ζητήματα της χρηματοδότησης και ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Μυτιλήνης, καθώς και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου. Εξετάσθηκε η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών προγραμμάτων και ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι τα στελέχη του Υπουργείου θα συνεργαστούν στενά με τον Δήμο για να μη χαθεί  κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση. Η ατζέντα αφορούσε κυρίως το πρόβλημα που προέκυψε με το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ.  Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Κύτελη ότι θα δοθεί από το πρόγραμμα χρηματοδότηση ύψους 2 εκ. 300 χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου Μυτιλήνης όπως το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό παντοπωλείο κ.α.


LoveRadio 882 Mytilene

LoveRadio 882 Mytilene

Current track

Title

Artist

FAME MUSIC PRODUCTIONS

«FAME music productions» Το Νέο Στούντιο Ηχογράφησης & Μουσικής Παραγωγής στη Λέσβο. Ηχογράφηση – Μίξεις – Mastering – Μουσική Παραγωγή - REMIXES

Δείτε εδώ :